Gyakran ismételt kérdések (GY.I.K.)

1. Mire jó a Network Wizard?

Amennyiben olyan értékesítéssel foglalkozol, ahol partnerek, termékek, események vannak, vagy egyszerűen nem akarsz elfelejteni tevékenységed szempontjából fontos dolgokat, akkor lehetőséged van az oldalon keresztül ezeket online tárolni, vezetni. A rendszer segít a mindennapokban, egyfajta online kisokosként, ügyfélkövető rendszerként működik.

2. Mit jelent az ismerősök meghívása funkció?

Lehetőséged van az oldalt ismerőseidnek ajánlani, amely következtében -az ő regisztrációjuk után- kedvezményeket nyújtunk számodra.

3. Miért jó nekem, ha meghívom ismerőseimet az oldalra?

Abban az esetben ha ajánlod az oldalt és ismerősöd is felhasználónkká válik, a 2. évtől a meghívottak befizetéseinek arányában kedvezményekben részesülsz.

4. Hogyan tudom ajánlani az oldalt?

Nevedre kattintva a megjelenő profil oldalon alul találhatod a meghíváshoz szükséges gombot. Ide beírva ismerősöd e-mail címét, elküldheted neki az oldal linkjét rövid kísérő szöveggel.

5. Honnan tudom, hogy az általam meghívott személy regisztrált-e?

Profilodon található a Sikeres meghívásaim sorban. Azt is követheted, hogy melyik csomaggal hányan regisztráltak a meghívásod hatására.

6. Honnan tudom, hogy mikor jár le az előfizetésem?

Egyrészt a profil oldaladon láthatod, hogy meddig érvényes az előfizetésed, másrészt e-mailben is tájékoztatunk az esedékességről.

7. Hogyan történik az előfizetés meghosszabbítása?

A Profil oldalon keresztül találsz egy gombot, mellyel csomagot válthatsz, vagy hosszabbíthatsz meg. Amennyiben van promóciós kódod, itt is használhatod.

8. Mi történik a felvitt adatokkal, ha törlöm a regisztrációmat?

Amennyiben a regisztrációd törlésre kerül, úgy az általad felvitt adatokat 30 napig tároljuk, majd töröljük. Amennyiben valamely fizetős csomaggal rendelkeztél, akkor ez idő alatt külön kérésre excel táblázatban elküldjük részedre egy e-mailben.

9. Tudom használni az oldalt mobil eszközön keresztül is?

Igen, a kijelződ felbontásától függően egy egyszerűsített felületen keresztül fogod elérni az oldal funkcióit. A jövőben tervbe van véve egy mobil alkalmazás kifejlesztése is.

10. Hány parnert tudok felvenni?

A felvehető partnerek száma csomagonként változik, erről tájékoztatást a csomagok menüpont alatt találhatsz.

11. Hogyan értesít a rendszer a közelgő eseményekről, teendőkről, beállított időpontokról stb..?

A beállított eseményekről, időpontokról e-mailben kapsz tájékoztatást, általad megadott időpontban, napi rendszerességgel, ha akarod, akár több napra előre. Ezt a Profil oldaladon tudod beállítani.

12. Biztonságban vannak az adataim?

Természetesen a lehető legmagasabb biztonsági óvintézkedéseknek eleget téve tároljuk adataidat. Azt semmilyen esetben nem adjuk ki 3. fél részére, saját felhasználásra sem élünk vissza vele, és ezt teljes jogi felelősségünk tudatában vállaljuk is.

13. Hogyan működik az email küldés?

Mivel az email küldést mi is egy fizetős külső partnerünkön (mail server) keresztül oldjuk meg (így tudjuk biztosítani, hogy nem kerülnek a felhasználóink SPAM listákra), ezért a Próba csomagban nincs lehetőség ennek kipróbálására. A fizetős csomagokban viszont küldhető email bármely partnerednek, vagy akár partnercsoportjaidnak is. Beállíthatsz előre ütemezett emailt is, ha pl. a hónap elején szeretnéd előre rögzíteni az egész havi levelezésed, nem kell vele folyamatosan foglalkoznod, a rendszer az előre beállított időpontokban elküldi majd a leveled a partnereidnek.

14. Mire figyeljek az adatok excel file-ból való importálásánál?

Lehetőséged van Excel fileból partnereidet és termékeidet importálni. Ha élni szeretnél ezzel a lehetőséggel, pár szabályt be kell, hogy tarts.

  • Csak a letölthető Sablonnak megfelelő formátumú Excel-t tudjuk beolvasni
  • Figyelj a kiterjesztésre, XLSX-et nem tud a rendszerünk olvasni, csak XLS-t.
  • Csomagod méretéhez mértem van lehetőséged az adatok beolvasására. Tehát pl. ha Alap csomagban vagy, és már van 15 partnered, akkor csak az első 35 partnert fogja beimportálni a rendszer, a többit figyelmen kívűl fogja hagyni.
  • Jelenleg a rendszer nem figyeli az ismétlődéseket. Tehát ha 2x feltöltöd véletlenül ugyanazt az excelt, akkor minden partnered 2x fog szerepelni.